Vårvindar friska och varma temperaturer, nu har Clarify växt ytterligare och tagit del av en ny pärla in till rekryteringsteamet i form av Emma Sehlstedt.

Emmas drivkraft är att se människor och organisationer utvecklas och att vara en trygg partner för framgångsrik rekrytering på en arbetsmarknad i snabb rörelse.  Emma motiveras av att möjliggöra utveckling och se människor våga, lära, bidra och nå sin fulla potential. Det gör att hon tar sig an sitt arbete med stort engagemang och omsorg. Emma har en kandidatexamen som personalvetare med inriktning inom management och development. Hon har arbetat med HR och utvecklingsfrågor med utgångpunkt i kompetensförsörjning, ledarskap och rekrytering inom olika branscher. Emma har haft roller som Researcher/Headhunter, Rekrytering-/ HR-konsult samt senast som operativ chef.

Emmas styrkor är att bygga och behålla goda relationer, samt se och bemöta organisatoriska behov. Feedback Emma ofta får från sina samarbetspartners är att hon är trygg, lyhörd, noggrann och professionell. Hennes genuina nyfikenhet och vilja att lära och hitta lösningar lyser igenom i hennes sätt att ta sig an både sina kollegor, kunder och kandidater.

Hos oss på Clarify arbetar Emma som rekryteringskonsult, där hon självständigt driver sina rekryteringsprocesser från A till Ö. Emmas bakgrund inom HR och rekrytering har genererat en värdefull och bred förståelse för vikten av rätt person på rätt plats och ett professionellt nätverk av chefer och specialister.

Vi har redan fått erfara Emmas nyfikenhet och professionalism, och det är med öppna armar vi välkomnar henne till vårt team!