Det är svårt att undvika att lägga märke till Anneli när hon kommer in i ett rum. Anneli är en oerhört glad, positiv och energifylld person som utstrålar livsglädje. Det som inspirerar henne är kontakten med människor, och det som driver Anneli framåt är hennes förmåga att lyssna på magkänslan och känna in människor i samtal och möten. Detta tillsammans med en lugn och trygg personlighet gör Anneli till en riktig toppkollega för oss på Clarify.

I ryggen har Anneli sex års erfarenhet av att arbeta inom bankvärlden, och senast 30 år inom barnomsorgen där hon har drivit eget bolag under 17 år. Annelis erfarenhet av entreprenörskap, pedagogik och personkännedom, i kombination med hennes ansvar för ekonomi och löneplanering, bäddar för en fantastisk grund nu när hon kommer in som säljkoordinator på Clarify.

Hos oss på Clarify kommer Anneli att bygga vidare på våra kundrelationer, samtidigt som hon kommer att ta sig an rollen som ekonomiassistent.

Vi känner oss trygga med att ha Anneli i vårt team! Hon kommer att boka möten som aldrig förr, samtidigt som hon sprider lugn och harmoni runt omkring sig.