I takt med att vi går mot ljusare tider ansluter sig ytterligare en solstråle till det interna gänget. Jessica Zahn har länge varit i rullningarna hos oss gällande konsultuppdrag, men lyckligtvis var det vi som fick henne i slutändan, någonting vi är mycket tacksamma för.

 

Jessica startade sin karriär inom friskvårdsbranschen där hon arbetade i receptionen och med administration. Vidare agerade hon instruktör under gruppträningar, någonting som passade hennes energiska och avsmittande glädje alldeles ypperligt! Efter sina mammaledigheter sökte Jessica mer ansvar och utmaning och valde därför att omskola sig och styra siktet mot ekonomi. Sedan dess har hon arbetat i både stora och små organisationer som redovisningsekonom och ekonomiansvarig.

 

Jessica bjuder på glädje och energi och är en person som vågar vara precis så hjärtlig som hon vill vara. Hennes bakgrund som ekonom, i kombination med hennes förmåga att se människan, kommer utgöra en utmärkt grund för hennes nya karriär som researcher hos oss på Clarify. I sin roll kommer Jessica kunna dra nytta av sin ekonomikunskap genom att snabbt kunna få förståelse för kundens behov, samt kunna se kompetenser hos konsulter och kandidater. Vidare är hon en mycket god människokännare med tentaklerna utanpå.

 

Med Jessica i vårt team känner vi oss trygga. Jessica, när du äntrade vårt team kändes det som om Amors pil gick rakt in i hjärtat och vi ser fram emot att fortsätta leva på den känslan!