Vi arbetar nu med flertalet spännande konsultuppdrag och söker dig som är Ekonomiassistent och vill arbeta som konsult inom AP och AR! Är du tillgänglig omgående eller redan arbetar som konsult och är redo för ditt nästa spännande uppdrag framåt? Skicka gärna in ditt CV till oss – vi matchar då din profil med något av de olika konsultuppdrag som vi löpande får in via etablerade och nya kundsamarbeten.

Arbetsuppgifter som Ekonomiassistent

Som konsult kan dina arbetsuppgifter som Ekonomiassistent komma att variera utifrån uppdragstyp, kund och nivå på uppdraget. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan se ut som följande: operativt arbete inom kundreskontra och/eller leverantörsreskontra, det kan även innehålla löpande redovisning och bokslutsförberedande uppgifter såsom avskrivningar, reserveringar, avstämningar av balanskonton.

Du kan snabbt sätta dig in i olika ekonomi- och rapporteringssystem och har grundläggande kunskaper inom Excel och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Som person är du prestigelös, flexibel och proaktiv i ditt arbete.

Vad Clarify erbjuder dig som konsult

Som konsult hos oss på Clarify får du mer uppskattning än du någonsin erfarit! Förutom att vi erbjuder marknadsmässiga villkor, härliga konsultträffar och spännande uppdrag så kommer vi att ta en aktiv roll under vårt samarbete där vi erbjuder löpande stöttning och coaching. Vi utmärker oss genom att alltid arbeta personligt! Vi månar om transparens, att hålla en öppen och kontinuerlig dialog med samtliga parter för att skapa framgångsrika resultat. Vi är på tårna, flexibla, följsamma och tillgängliga under våra processer, vi skapar mervärde genom att alltid ge vår professionella input och vårt emotionella stöd.

Om Clarify

Vi på Clarify är specialister på Interim, Executive Search och Rekrytering inom Ekonomi och Finansfunktioner. Vi erbjuder konsult- och rekryteringslösningar med fokus på headhunting och search inom CFO-funktionen med roller som exempelvis Financial Controllers, Business Controllers, Ekonomichefer, CFO och specialister inom Redovisning på samtliga nivåer, samt inom Finans. Vi verkar inom alla olika branscher och strävar alltid efter att bygga långvariga och hållbara relationer och samarbeten med samtliga parter.

Bli en del av Clarify och forma din framtid tillsammans med oss!

Om du är intresserad av kommande konsult- och interimsuppdrag som Ekonomiassistent tveka inte att ansöka! Vill du veta mer om hur det är att arbeta som konsult på Clarify, kontakta Jessica Thulin: 076-945 99 05, Jessica@clarify.se eller Julia Zovko: 070-332 89 98, julia@clarify.se
Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Välkomna!