Vi arbetar nu med flertalet spännande konsultuppdrag och söker dig som är Ekonomiassistent och vill arbeta som konsult inom leverantörsreskontra! Är du tillgänglig efter sommaren och är redo för ditt nästa spännande uppdrag framåt? Skicka gärna in ditt CV till oss – vi matchar då din profil med något av de olika konsultuppdrag som vi löpande får in.

Vi söker dig med erfarenhet av leverantörsreskontra samt har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Vi söker dig som är noggrann, serviceminded och hjälpsam. Vidare krävs ett positivt synsätt samt att du är flexibel, ansvarsfull, driven och kan ta egna initiativ. Du bör ha god förståelse för leverantörsreskontraflödet samt trivas i en roll med många kontaktytor.

Vad Clarify erbjuder dig som konsult

Som konsult hos oss på Clarify får du mer uppskattning än du någonsin erfarit! Förutom att vi erbjuder marknadsmässiga villkor, härliga konsultträffar och spännande uppdrag så kommer vi att ta en aktiv roll under vårt samarbete där vi erbjuder löpande stöttning och coaching. Vi utmärker oss genom att alltid arbeta personligt! Vi månar om transparens, att hålla en öppen och kontinuerlig dialog med samtliga parter för att skapa framgångsrika resultat. Vi är på tårna, flexibla, följsamma och tillgängliga under våra processer, vi skapar mervärde genom att alltid ge vår professionella input och vårt emotionella stöd.

Om Clarify

Vi på Clarify är specialister på Interim, Executive Search och Rekrytering inom Ekonomi och Finansfunktioner. Vi erbjuder konsult- och rekryteringslösningar med fokus på headhunting och search inom CFO-funktionen. Vi verkar inom alla olika branscher och strävar alltid efter att bygga långvariga och hållbara relationer och samarbeten med samtliga parter.

Bli en del av Clarify och forma din framtid tillsammans med oss!

Om du är intresserad av kommande konsult- och interimsuppdrag som Ekonomiassistent tveka inte att ansöka! Vill du veta mer om hur det är att arbeta som konsult på Clarify, kontakta Sara Paulsson, sara@clarify.se 070 792 75 99. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Välkomna!