Vill du bli en del av vårt nätverk och matchad med väletablerade aktörer eller nästa snabbväxande uppstickare? Är du tillgänglig omgående eller jobbar som interimskonsult och är redo för ditt nästa spännande interimsuppdrag framåt? Skicka då in ditt CV till oss – så att vi kan matcha din profil med något av de olika konsult- och interimsuppdrag som vi får in löpande via etablerade och nya kundsamarbeten. Du kan vara senior, medior eller junior Financial Controller!

Vi har något för alla!

Arbetsuppgifter som Financial Controller

Som konsult kan dina arbetsuppgifter som Financial Controller komma att variera utifrån uppdragstyp och kund. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan se ut som följande: Löpande månadsbokslut och avstämningar, rapportering av prognoser, budget, affärsplan samt affärsenhetens och bolagets finansiella resultat. Ansvara för de finansiella delarna av årsredovisningen samt kontinuerlig kontakt med revisorer. I din roll kommer du ha ett tätt samarbete med de olika avdelningarna inom organisationen samtidigt som du arbetar nära affären.

Du kan snabbt sätta dig in i olika ekonomi- och rapporteringssystem och har goda kunskaper inom Excel samt behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Som person är du prestigelös, flexibel och proaktiv i ditt arbete.

Om Clarify

Vårt genuina intresse är människor och vår drivkraft är att skapa framgång för individer och därmed också för våra kunder. Med engagemang och närvaro matchar vi framgångsrikt rätt person till rätt plats. Via vår historia, som startade redan på 80-talet, har vi inom Clarify byggt upp en gedigen kompetens och förmåga att lösa utmanande och komplexa interims- och rekryteringsuppdrag.

Vi på Clarify är specialister på Interim, Executive Search och Rekrytering inom Ekonomi och Finansfunktioner. Vi erbjuder konsult- och rekryteringslösningar med fokus på headhunting och search inom CFO-funktionen med roller som exempelvis Financial Controllers, Business Controllers, Ekonomichefer, CFO och specialister inom Redovisning på samtliga nivåer, samt inom Finans. Vi verkar inom alla olika branscher och strävar alltid efter att bygga långvariga och hållbara relationer och samarbeten med samtliga parter.

Vad Clarify erbjuder dig som konsult

Som konsult hos oss på Clarify får du mer uppskattning än du någonsin erfarit! Förutom att vi erbjuder marknadsmässiga villkor, härliga konsultträffar och spännande uppdrag så kommer vi att ta en aktiv roll under vårt samarbete där vi erbjuder löpande stöttning och coaching. Vi utmärker oss genom att alltid arbeta personligt! Vi månar om transparens, att hålla en öppen och kontinuerlig dialog med samtliga parter för att skapa framgångsrika resultat. Vi är på tårna, flexibla, följsamma och tillgängliga under våra processer, vi skapar mervärde genom att alltid ge vår professionella input och vårt emotionella stöd.

Bli en del av Clarify och forma din framtid tillsammans med oss!

Om du är intresserad av kommande konsult- och interimsuppdrag som Financial Controller tveka inte att ansöka! Vill du veta mer om hur det är att arbeta som interimskonsult på Clarify, kontakta Jessica Thulin: 076-945 99 05, jessica@clarify.se eller Julia Zovko 070-332 89 98, julia@clarify.se

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Välkomna!