Ninni äntrade det interna Clarify-teamet med fart och fläkt. Från vårt första möte tog det endast några veckor innan startdatum, det kändes helt enkelt rätt på alla sätt. Återigen, varmt välkommen till oss Ninni Almqvist!

Här har vi en människokännare som med enkelhet kan grotta ner sig i att analysera människors beteenden. Ninni är en lugn och trygg person med mycket glädje och kärlek, som är framgångsrik på att knyta an och skapa relationer med andra. Någonting som får henne att skina lite extra är möjligheten att resa och ta del av nya kulturer och människor. Utöver Sverige har Ninni bott i England, Norge och USA, och har totalt spenderat åtta år utomlands.

Hos oss på Clarify är Ninni en av våra framgångsrika kundkoordinatorer. I hennes roll får hon dra nytta av sitt stora intresse för andra människor när hon ska nå ut till våra kunder och vidare underhålla kundrelationerna.

Med Ninnis mjuka och trygga stämma i telefon känner vi oss säkra på att kunderna kommer att bli väl bemötta. Vi är så glada över att du är en del av oss, Ninni!