Som vi har längtat efter att få presentera vår senaste interna stjärna, Ulrika Sjöqvist, som inledde sin Clarify-karriär under början av året.

Ulrika är civilekonom i botten och har många års erfarenhet av att arbeta i olika befattningar i företag inom olika branscher och med olika inriktningar. Hon har ofta arbetat affärsnära i roller som Business controller, projektledare, projektcontroller, controllerchef, och har även tidigare arbetat som konsultchef.

Med sitt lösningsorienterade och affärsmässiga sinne arbetar Ulrika framgångsrikt med att lösa kunders behov, någonting som är väl framträdande redan under första mötet. Tack vare sin förmåga att både ha ett helikopterperspektiv och uppmärksamma information på mer detaljerad nivå tillgodoses såväl kundernas som konsulternas behov.

Ulrika har ett stort intresse för människor och för att utveckla det engagemanget vidare är hon nu diplomerad coach. I mötet med människor ser Ulrika till personens möjligheter och potential och brinner för att se människor utvecklas.

Hos oss på Clarify arbetar Ulrika som konsultchef och ansvarar för konsultprocessen från ax till limpa. Vi på Clarify välkomnar Ulrikas härliga person och ekonomikunskap med öppna armar, och ser fram emot att fortsätta utveckla konsultbranschen vidare tillsammans.

Ulrika, med ditt driv och dina ekonomglasögon har vi tidigt förstått att du är en riktig pärla sett till att finna rätt konsult till rätt uppdrag, och vi är så glada över att du är en av oss!