Louise kom in som rekommendation från en tidigare Clarify-kollega, någonting vi är mycket tacksamma över. Varmt välkommen Louise Westin!

Louise började sin karriär inom retailbranschen där hon har axlat roller som säljare och butikschef. I sin senaste roll som butikschef väcktes Louises intresse för HR-relaterade frågor, detta när hon haft personalansvar och fullt ansvar för rekrytering av ny personal. Hennes tidigare erfarenhet har medfört att Louise är duktig på att leda samt motivera ett team, samt är framgångsrik på att skapa nya relationer.

Framträdande drag hos Louise är att hon är en trygg person med mycket glädje och kärlek. Hon är en sann människokännare som trivs med att uppmärksamma andra i sin omgivning. Tävlingsandan är det inget fel på, och om Louise får bestämma ska det gärna gå fort, ändock med stort fokus på ett väl utfört och ordningsamt jobb.

Hos oss på Clarify har Louise klivit in i rollen som researcher, där hon kommer att arbeta med search, headhunting, relationsskapande och stöttning i alla steg i våra rekryteringsprocesser. Louises avsmittande glädje och nyfikenhet kommer utgöra en fantastisk grund för hennes kommande arbete med att finna passande kandidater.

Att Louises driv och glädje kommer passa som handen i handsken i vårt team är det ingen fråga om. Vi är så glada över att du valt att bli en del av oss, Louise!