Vilken resa Clarify har gjort under det senaste året! Nu har vi ytterligare en ny pärla som vi vill lyfta fram från det interna teamet, nämligen Linnea Hellman Hanna.

Linnea är en person som drivs av att se människan. Genom god kommunikation och ett intresse för bästa tänkbara kandidatupplevelse vill hon alltid se till att varje mänsklig kontakt har sin unika- och personliga process vid varje kontakt. Detta är någonting som grundar sig i hennes intresse för pedagogiken och människors beteenden i stort. Med en kandidatexamen i beteendevetenskap och erfarenhet av att arbeta med kandidatrelationer och rekrytering står Linnea nu redo inför att fortsätta bidra till sin egen och Clarifys fortsatta utveckling.

Hos oss på Clarify arbetar Linnea med search, headhunting, relationsskapande och stöttning i våra konsultprocesser. Hon drivs av att ge varje kandidat en positiv upplevelse i sin jobbsökningsprocess, se potential i varje situation och våga utmana både konsulter och konsultbranschen.

Vi kan inte vara nog tacksamma över att just Linnea är en del av vårt team och kan med enkelhet säga att hon redan har imponerat på oss alla, både sett till hennes kompetens och charm.