Hösten har då verkligen inletts på bästa tänkbara sett med Erika Lantz Paulsen som ytterligare en pusselbit till rekryteringsteamet.

År 2015 sadlade Erika om från sitt yrke som ekonom till att börja arbeta inom bemanningsbranschen. Hon inledde sin karriär inom konsultdelen, för att så småningom gå över till rekrytering. Erika älskar verkligen mötet med människor och säger att det ger henne både glädje och inspiration såväl yrkesmässigt som privat. Någonting som ligger Erika extra varmt om hjärtat är kandidatupplevelsen och att få se människor växa och utvecklas. Detta grundar sig i ett stort engagemang och en ansvarskänsla inför att de kandidater som hon träffar dagligen ska få hamna rätt. När Erika lyckas matcha ihop rätt kandidat till rätt arbetsplats så resulterar det i en härlig energi och att hon känner att hon gör någonting meningsfullt.

Hos oss på Clarify utgör Erika en viktig del i sin roll som rekryteringskonsult, där hon självständigt driver sina rekryteringsprocesser från A till Ö. Tack vare Erikas bakgrund som ekonom kan hon snabbt sätta sig in i de ekonomrelaterade tjänsterna som hon ofta tillsätter, och kan på så vis tala ”samma språk” gentemot såväl kandidaten som kunden.

Att ha Erika i vårt team känns som en självklarhet och vi har redan fått tagit del av hennes gedigna kompetens, samt hennes porlande och avsmittande skratt.