Fanny kom in som tips och har varit efterlängtad ända sedan första mötesögonblicket. Lyckligtvis tog det inte lång tid innan våra tycken sammanstrålade och Fanny blev en del av oss. Varmt välkommen Fanny Mörk!

Fanny är utbildad personalvetare med en bakgrund inom retail. Sedan år 2017 har rekryterings- och konsultbranschen varit en självklarhet i Fannys karriär, där hon främst arbetat inom områdena för IT, teknik och ekonomi. Detta har hon gjort i roller som Rekryterare, Competence Manager och Konsultchef.

Det som driver Fanny är affärer, resultat och löpande utmaningar. Hon passioneras av att göra det lilla extra för alla parter, det vill säga kunder, konsulter, kandidater och kollegor. I sin yrkesroll är Fanny snabb, effektiv och kreativ. Som person är hon driven, öppensinnad, ärlig och engagerad. Fanny får alltid energi i mötet med andra människor.

Hos oss på Clarify har Fanny klivit in i rollen som en av våra konsultchefer, där hon självständigt ansvarar för sina kunder och konsulter, främst inom området för ekonomi. Hennes driv, engagemang och kreativitet kommer komma väl till hands i rollen som konsultchef.

Fannys härliga energi går sällan någon förbi och vi är tacksamma över att hon blivit en del av oss!