Clarify växer så att det knakar, inte minst internt!

Nu får vi äntligen gå ut och presentera vårt senaste tillskott i Clarify-familjen, nämligen Malin Vindenberg.

Malin har en Filosofie kandidatexamen med inriktning arbetsliv och arbetsmarknad och har omkring tio års erfarenhet av rekryterings- och bemanningsbranschen. Inom branschen har hon arbetat som konsultchef, rekryteringsansvarig och rekryteringskonsult, huvudsakligen inom områdena ekonomi, bank och finans. Att få tillgodose både kundernas och kandidaternas behov med människan i fokus är en av Malins stora drivkrafter. Hon drivs av att få vara med och göra skillnad och brinner för att se människor utvecklas. Inte nog med att Malin är certifierad och van användare av ett flertal olika arbetspsykologiska tester, har hon även en mycket god personkännedom och en förmåga att lyckas komma in på djupet hos människor.

Hos oss på Clarify kommer Malin att arbeta som rekryteringskonsult och självständigt ansvara för sina specifika rekryteringsuppdrag. Med hennes genuina bemötande och professionalism i ryggraden kan vi känna oss trygga med att Malin kommer att göra stor skillnad för såväl kunder som kandidater.

Vi på Clarify är stolta över att få ha Malin som en av våra många pusselbitar och är säkra på att vår kommande resa tillsammans kommer att vara fylld med spännande äventyr!