Vem hade kunnat ana att stjärnkonsulten skulle bli en del av det interna gänget? Det är med glädje och stolthet som vi presenterar vår senaste pärla, Helena Avellán.

Att Helena bytte sina juridikstudier och halkade in på ekonomi är vi mycket glada över. Sedan 1997 har ekonomi förgyllt Helenas liv i form av olika controllerroller i en salig blandning branscher. Det har bland annat handlat om bank & finans, distribution, sjöfart, Tech och turism, och även börsnoterade bolag. Helena älskar att använda sitt metodiska och analytiska siffersinne till att få siffrorna att tala. Detta gör hon alltid med en närvarande, positiv och nyfiken approach. Utöver siffror så älskar Helena även människor och olika personligheter.

Numera är Helena Clarifys alldeles egna ekonomiexpert och har tagit sig an rollen som ekonomichef. Nu får hon använda sina tidigare kunskaper från sina år som konsult och vara med och utveckla sitt tidigare konsultbolag.

Det är en ära att få ta del av Helenas expertis, branscherfarenhet och glada sinne, och vi ser fram emot att fortsätta blicka framåt tillsammans.

.